یکی از روشهای پیشرفته و آسان برای گرم کردن فضا و آب مصرفی نصب پکیج برقی چند کاره است. منبع تغذیه پکیج برقی، برق یه فاز و تک فاز شهری است. بنابراین احتیاج به نصب دودکش نداشته و به عنوان انرژی پاک شناخته میشود. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا بهترین پکیج برقی چند کاره را به شما معرفی کنیم.
مراحل کار کردن پکیج برقی چگونه است؟
پکیج برقی سیستم گرمایشی بوده و همزمان میتواند آب مصرفی را گرم کند. پکیج برقی در کاور کوچک قرار داشته و برای نصب در خانهها و ساختمانهای کوچک مناسب است. مراحل کار کردن پکیج برقی به صورت زیر است:
- ابتدا پکیج برقی نیاز به آب دارد. آب شهری یا آب چاه در ورودی پکیج وارد میشود.
- آب ورودی درون یک گرمکن توسط المنتهای مخصوص گرم میشود. این گرمکن معمولاً داخل پکیج برقی یا جداگانه نصب میشود.
- آب گرم سپس به بخاریها یا رادیاتورها میرسد، و از آنجا گرما را به اتاقها منتقل میشود. این بخش معمولاً شامل سیستم لولهکشی بوده و آب گرم را به اتاقهای مختلف منتقل میکند.
- همچنین آب گرم برای مصرف در آشپزخانه و حمامها تأمین میشود.
- برخی پکیجهای برقی دارای کنترلر هوشمند بوده و به کاربر اجازه میدهد تا دما و زمان کارکرد را تنظیم کند. این کنترلها بر اساس سیستمهای زمانبندی، حالتهای اقتصادی و دماهای مختلف عمل میکنند.
- پکیجهای برقی دارای ایمنیهایی خاصی مانند سنسورهای حرارتی و محافظ جان هستند که در صورت بروز مشکلات گرمایی یا فشار، عملکرد را متوقف کرده و از خطرات جدی جلوگیری میکند.
مزایای پکیج برقی چیست؟
یکی از مزایای اصلی پکیج برقی دیواری، به ویژه در سیستمهای گرمایشی مدرن، کارایی بالا و صرفهجویی در مصرف انرژی است. این پکیجها به تکنولوژیهای پیشرفتهای مانند کندانساسیون مجهز هستند که مانع از تلف شدن انرژی شده و تمام انرژی را صرف داغ کردن المنت میکنند. پکیجهای دیواری و زمینی، فضای کمتری اشغال میکنند.
پکیجهای برقی اغلب یک واحد تکمیلی و کوچک طراحی شده و در فضاهای کوچک مانند کمدهای توالت یا آشپزخانه قابل نصب هستند. این ویژگی برای ساختمانها و واحدهایی با فضای محدود، بسیار مفید است. در نهایت، پکیجهای برقی به دلیل طراحی سادهتر و استفاده آسان، مورد توجه اکثر کاربران قرار گرفته است. چون تعمیر و نگهداری آسان و کمهزینهای داشته و و یک گزینه اقتصادی برای خانوادهها محسوب میشود.
ویژگیهای پکیج برقی خوب چیست؟
- پکیج برقی توانایی گرمایش دما و آب گرم کافی را داشته باشد.
- بهرهوری انرژی بالا داشته باشد تا هزینههای انرژی را کاهش دهد.
- یک پکیج برقی خوب باید از مواد با کیفیت و فناوریهای پیشرفته ساخته شود تا دوام و عمر طولانی داشته باشد.
- نصب، استفاده و تعمیر پکیج برقی ساده و قابل فهم باشد تا کاربران بدون مشکل از آن استفاده کنند.
- پکیج برقی با قابلیتهای کنترل هوشمند مانند تنظیمات دیجیتالی، برنامهریزی زمانی و کنترل از راه دور، به کاربر اجازه میدهد تا به درستی پکیج را تنظیم کند.
- طراحی کوچک داشته و فضای کمتری اشغال کند.
- کاربردهای چندگانه داشته باشد. امکان ارائه همزمان گرمایش و آب گرم برای استفادههای مختلف، مانند رادیاتورها و زیر کفی، از دیگر ویژگیهای مهم پکیج برقی خوب است.
با توجه به ویژگیهای ذکر شده کاملاً مشخص است که یکی از بهترین برندهای پکیج برقی چند کاره پکیج نوژان انرژی است. در ادامه ویژگیهای این پکیج را به طور کامل توضیح خواهیم داد.
ویژگی پکیج برقی چند کاره نوژان انرژی چیست؟
- پکیج برقی چند کاره میتواند گرمای مورد نیاز را در محیطهای مختلف از جمله منزل، ویلا، ساختمانهای اداری و صنعتی را تامین کند.
- پکیج برقی چندگانه به صورت دیواری و زمینی تولید شده و مدلهای استخری آن نیز موجود است.
- پکیج برقی امکان کار با برق تک فاز و سه فاز را دارد ولی بهترین گزینه نصب پکیج به برق سه فاز است.
- امکان کنترل پکیج از راه دور به وسیله پیامک برای کاربر امکانپذیر است.
- برخلاف دیگر پکیجهای دیواری امکان تنظیم توان مصرفی پکیج برای کاربر امکانپذیر بوده و کاربر بر اساس نیاز خود توان پکیج را تعیین میکند.
- حداقل توان مصرفی پکیج برقی ۹ کیلووات و حداکثر آن را ۱۸ کیلووات گزارش دادهاند.
- امکان تنظیم دمای آب گرم برای پکیج وجود دارد.
- این پکیج برای گرمایش شوفاژ و رادیاتور مناسب بوده و علاوه بر آن برای گرمایش از کف نیز ایده آل بوده و پاسخگو است.
- پکیج برقی چند کاره علاوه بر گرمایش شوفاژ و رادیاتور همچنین گرمایش از کف، توانایی گرمایش آب مصرفی را دارد. این پکیج میتواند آب مصرفی را تا ۸۰ درجه دم کرده که برای رعایت اصول بهداشتی ایده آل است.
- پکیج هیچگونه خطرات جانی برای مصرف کننده ندارد، چون یکی از مهمترین آپشنهای آن نصب فیوز حفاظت از جان است.
- پکیج برقی به سیستم ضد یخ زدگی مجهز است.
انتخاب توان مناسب برای پکیج برقی
برای انتخاب توان مناسب برای پکیج برقی زمینی و دیواری برقی بر اساس متراژ زیربنا، به موارد زیر توجه کنید:
- محاسبه نیاز حرارتی:
ابتدا نیاز حرارتی ساختمان خود را بررسی کنید. مساحت ساختمان، موقعیت جغرافیایی، سیستم عایقگذاری، تعداد و اندازه پنجرهها، ویژگیهای ساختمان، مانند وجود پردههای شیشهای، پردهها و… و تجهیزات الکتریکی داخل آن اسید زیادی بر نیاز حرارتی ساختمان دارد.
- محاسبه مساحت ساختمان:
اگر مساحت ساختمان شما به متر مربع معلوم نباشد، باید مساحت آن را اندازهگیری کنید.
نرم افزارهای محاسبه حرارتی:
بسیاری از تولیدکنندگان پکیج برقی نرمافزارهای محاسبه حرارتی رایگان ارائه میدهند تا نیازهای حرارتی خود را بر اساس متراژ، نوع و وضعیت ساختمان، و شرایط جغرافیایی محاسبه کنید. این نرمافزارها متغیرهایی مانند دمای خارجی متوسط در زمستان، عایقها، تعداد و نوع پنجرهها، واحدهای داخلی و تجهیزات الکتریکی را محاسبه کرده و بر اساس آن توان مناسب را معرفی میکنند.
- انتخاب توان سازگار با ساختمان:
بر اساس نتایج محاسبه حرارتی، به توان مورد نیاز برای پکیج برقی را خواهید شناخت. این توان عموماً در واحد کیلووات (kW) بیان میشود. برخی از تولیدکنندگان پکیج برقی جداولی ارائه میدهند که بر اساس مساحت ساختمان و نوع استفاده (فقط گرمایش، گرمایش و آب گرم، و …) مقدار توان مورد نیاز را نشان دهند.
بیشتر بخوانید: راهنمای نصب پکیج دیواری
کلام آخر
اگر برای خرید پکیج برقی اطلاعات کافی ندارید، بهتر است با کارشناسان سایت در تماس بوده و سوالات خود را از کارشناسان بپرسید. آنها با صبر و حوصله آماده ارائه پاسخگویی به سوالات شما بوده و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار خواهند داد.