نحوه نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی

نحوه نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی

پکیج‌ برقی جزو لوازم بسیار مهمی هستند که برای خریدشان باید زمان بگذارید و خوب تحقیق کنید. وقتی که شما پکیج خریداری می‌ کنید، حتماً به این موضوع دقت دارید که درست از آن نگهداری کرده و هر طور که شده، طول عمر این پکیج‌ ها را افزایش دهید اما چیزی که از آن اهمیت بیشتری دارد، نحوه نصب است. اگر نصب آنها به صورت اصولی و درست انجام شود، قطعاً طول عمرشان نیز بالاتر می‌ رود. ما در این مبحث به طور کامل در مورد نحوه نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می‌ دهیم و برای شما مرحله به مرحله این کار را شرح خواهیم داد. پس با ما همراه شوید.

 

جهت کسب اطلاع از قیمت پکیج برقی نوژان کلیک کنید

مراحل نصب پکیج برقی

زمانی که می‌ خواهید پکیج برقی را نصب کنید، باید یک سری مراحل را در پیش ببرید که ما در این قسمت آنها را برایتان توضیح می‌ دهیم.

انتخاب نوع دستگاه از لحاظ فن

اولین کاری که باید انجام دهید، این است که دستگاه را از لحاظ فن‌ دار بودن یا بدون فن بودن انتخاب کنید که شیوه نصب آنها با یکدیگر متفاوت است.

 مقایسه توان

در مرحله دوم باید ببینید که چه توان و چه ظرفیتی برای پکیج‌ ها وجود دارد. پکیج‌ هایی که در بازار موجود هستند، توان‌ های متفاوت از ۲۴ تا ۴۰ هزار کیلو کالری بر ساعت را دارند.

انتخاب محل نصب

در مرحله بعدی حتماً باید محل نصب پکیج را مشخص کنید. محل نصب باید کاملا بدون رطوبت و تراز باشد‌. همچنین باید به دودکش خیلی نزدیک باشد‌ اگر قرار است آن را داخل تراس نصب کنید، باید دقت داشته باشید که فاصله کولر آبی تا خروجی دودکش پکیج از سه و نیم متر کمتر نباشد. همچنین حواستان باشد که جعبه محافظ پکیج را هم نصب کنید تا از یخ زدگی جلوگیری شود.

 اتصال لوله آب

زمانی که می‌ خواهید پکیج برقی را نصب کنید، باید حواستان باشد که اتصال لوله‌ های آب را به درستی انجام دهید‌. بعد از اینکه پکیج را روی دیوار نصب کردید و مطمئن شدید که سر جای خودش محکم ایستاده است، حتماً به سراغ لوله‌ ها بروید. داخل دفترچه راهنمای نصب می‌ توانید ترتیب و نحوه اتصال لوله‌ ها را مشاهده کنید که برای هر برندی حالت متفاوتی دارند.

اتصال منبع تغذیه

اگر شما پکیج برقی نصب کنید، حتماً باید حواستان باشد که لوله گاز به محل مورد نظر وصل شده باشد و تمامی ضریب‌ های امنیتی را به طور کامل رعایت کنید تا نصب پکیج بدون ایراد و خطر برایتان انجام شود. برای اینکه سطح ضریب ایمنی را افزایش دهید، حتماً باید حواستان باشد شلنگ‌ هایی که استفاده می‌ کنید، قطر مناسب و استاندارد داشته باشند. معمولاً اتصال شلنگ‌ ها هم با استفاده از بست‌ های فلزی محکم انجام می‌ شود. البته باید محل اتصال را به طور کامل تست کنید و مطمئن باشید که نشتی در آنجا اتفاق نیفتاده است. اگر هم از پکیج دیواری تمام برقی استفاده می‌ کنید، کاری که باید انجام دهید، این است که حتماً حواستان باشد پریز دستگاه به برق متصل شده باشد. زیرا منبع تغذیه آنها برق از پکیج‌ های برقی معمولاً در دو تک فاز و سه فاز تولید می‌ شوند که هر کدام عملکرد متفاوت خودشان را دارند.

نکات مهم برای راه‌ اندازی پکیج برقی

در مبحث نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی حتماً باید به یک سری از نکات دقت کنید که ما در این قسمت آنها را توضیح می‌ دهیم.

 

نکات مهم برای راه‌ اندازی پکیج برقی

جلوگیری از ایجاد باد در محیط

زمانی که قصد نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی را دارید، حتما حواستان باشد که پکیج‌ های گازی دیواری جرقه می‌ زنند. باید به این موضوع دقت کنید محیطی که برای نصب در نظر می‌ گیرید، هیچ گونه باد و طوفانی نداشته باشد. در غیر این صورت ممکن است آتش سوزی اتفاق بیفتد و شرایط سخت شود. یعنی آتش‌ ها کشش پیدا می‌ کنند و باعث ایجاد خطرات جبران ناپذیری می‌ شوند.

هواگیری پکیج

مورد دیگری که باید در نصب و راه اندازی پکیج برقی مد نظر داشته باشید، این است که هواگیری شوفاژ و پکیج را به درستی انجام دهید‌. یعنی باید سیستم گرمایش محیط را فعال کنید. یک سری سوپاپ‌ های تعبیه شده در محیط هستند که می‌ توانید با استفاده از آنها هواگیری و تنظیم فشار را انجام دهید. با انجام این کار ایمنی افزایش پیدا می‌ کند و عملکرد پکیج‌ ها خیلی بهتر می‌ شود. همچنین باید حواستان باشد که پکیج‌ های برقی را روی حالت زمستانه قرار دهید. با انجام این کار آب داخل شوفاژ به جریان می‌ افتد و هواگیری به طور کامل انجام می‌ شود. زمانی که در حال انجام جنین فرایندی هستید، فشار آب داخل پکیج باید بین یک و نیم تا ۲ باشد که اندازه کاملا فشار مناسب و مطلوبی است.

در نظر گرفتن فضای مناسب

حتماً باید حواستان باشد که قبل از نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی فضای مناسبی را برای آن در نظر بگیرید. فضا باید بر اساس ظرفیت دستگاه باشد. اگر فضا خیلی کوچک باشد، حین تعمیرات مشکلاتی به وجود می‌ آید و ممکن است پروسه تعمیر را به تعویق بیندازد. اگر می‌ خواهید یک فضای دقیق برای آن در نظر بگیرید، برای هر کیلووات توان پکیج دیواری تمام برقی، حتماً باید یک متر مکعب فضا وجود داشته باشد. یعنی اگر دستگاه شما ۳۰ کیلو وات است، فضایی که برای آن در نظر می‌ گیرید، باید ۳۰ متر مکعب باشد. اگر اکسیژن کافی در محیط نباشد، قطعاً عملکرد دستگاه افت می‌ کند که برای پکیج گازی هم این موضوع خطرناک است.

جمع‌ بندی

استفاده از پکیج‌ های برقی می‌ تواند بهترین راه حل برای محیط‌ هایی باشد که دسترسی به نیروی گاز ندارند اما بالاخره باید نکات مهمی در نحوه نصب و راه‌ اندازی پکیج برقی در نظر گرفته شود. ما در این مبحث به طور کامل این نکات را به شما توضیح دادیم و مرحله مرحله انجام این کار را هم برایتان شرح دادیم تا با اطلاعات بیشتری به سراغ آن بروید. در نهایت هم چند نکته مهم برای راه‌ اندازی پکیج برقی به شما یادآوری کردیم که بتوانید این پروسه را بدون ایراد و با کیفیت بالا به انجام برسانید. برای خرید با کیفیت‌ ترین پکیج‌ های برقی با قیمت مناسب کافی است که به مجموعه ما یعنی نوژان انرژی مراجعه کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن